Pedicure


Pedicure (60 min.)
Fodbad, peeling, negle og neglebånd ordnes, hård hud fjernes, massage af fod og underben, lak.
395 kr.

Wellness massage


Wellness massage 30 min (30 min.)
Wellness Massage er en klassisk afslappende massageform for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt en forkælelse af din krop.
275 kr.
Wellness massage 90 min (100 min.)
70 min fuld kropsmassage og 20 min ansigtsmassage.
750 kr.
Wellness massage 60 min (70 min.)
Wellness Massage er en klassisk afslappende massageform for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt en forkælelse af din krop.
550 kr.

Slankebehandling


TEI System (60 min.)
Tei System slankebehandling er en infrarød, muskelstimulerende varmebehandling. Behandlingen anvender en ny og revolutionerende teknik, der derfor repræsenterer en ny generation inden for elektronisk muskelstimulation. En af hemmelighederne ved slankebehandlingen er kombinationen af muskelstimulation og infrarød varme. Behandlingen virker lige effektivt på både kvinder og mænd. Fordele ved slankebehandlingen Der findes flere beviste fordele, hvis du vælger at få en Tei slankebehandling. Nedenfor lister vi en række af disse: Øget forbrænding, som virker slankendeØget blod- og lymfecirkulation, som fører næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i kroppens celler – affaldsstofferne transporteres dermed mere effektivt vækForbedrer effekten af muskelstimuleringen på cellulite (appelsinhud)Giver en afslappende effekt på hele kroppenØger muskelmassenKontakt os Hvis du har spørgsmål til vores Tei slankebehandling eller nogle af vores andre kropsbehandlinger, så tøv ikke med at kontakte os. RING TIL OS BOOK TIDSE PRISER Er behandlingen noget for dig? Hvis du har problemer med en eller flere af følgende ting, så kan denne behandling være god for dig. Blød, hård eller ødemisk cellulite (appelsinhud) Opstramning Vanddrivende Efterfødsel Figurformning Muskeltoning AfslapningLymfedrænageFedtdrænageMuskelafslapning Fedtansamlinger Cirkulationsproblemer Forbrænding At udøve muskeltræning Anstrengt muskulatur
480 kr.
TEI System 10 tur Spar 1355 kr ved køb af 10 behandlinger. (5 min.)
3500 kr.

Vipper og bryn


Farvning af vipper og bryn (15 min.)
150 kr.
Farvning af bryn (15 min.)
95 kr.
Lash dose vippe kur (10 min.)
intensiv fugt til dine vipper. Forlænger holdbarheden på farvning af vipper.
100 kr.
Retning af bryn (30 min.)
men voks eller pincet. som tillæg til ansigtsbehandling er prisen 125
150 kr.
Retning og farvning af bryn (30 min.)
som tillæg til ansigtsbehandling er prisen 200
250 kr.
Retning og farvning af bryn samt farvning af vipper (45 min.)
Som tillæg til ansigtsbehandling er prisen 250
300 kr.
Farvning af vipper (15 min.)
Som tillæg til ansigtsbehandling er prisen 60 kr
99 kr.
Lash lift inkl farvning af vipper og vippekur (70 min.)
550 kr.
Lash lift inkl farvning af vipper. (70 min.)
Glem alt om vippebukker! Få et flot buk på dine vipper. Holder 6-8 uger. Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt at få farvet vipper under lash Lift. De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig som du er vant til. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige når de farves.
450 kr.
Lash lift (60 min.)
Glem alt om vippebukker. Få et flot buk på dine naturvipper. Holder 6-8 uger. Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt at få farvet vipper under lash Lift. De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig som du er vant til. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige når de farves.
399 kr.

Voks


Voks af overlæbe, hage og kinder (30 min.)
175 kr.
Voks overlæbe (10 min.)
voksbehandling af overlæbe
85 kr.
Vosk af overlæbe og hage (25 min.)
voksbehandling af overlæbe og hage
150 kr.
Voks af armhuler (20 min.)
voksbehandling af armhuler. obs hårene skal være minimum 3 mm lange.
150 kr.
Voks af underarme. (30 min.)
voksbehandling af underarmene ( fra håndled til albue)
229 kr.
Voks af underben inkl knæ (40 min.)
Hårfjerning med voks Slut med daglig barbering, røde knopper og uønskede hårvækst! Ved en voks behandling fjernes hårene med roden, hvilket betyder, at ved regelmæssig voksbehandling er du hårfri i 3-6 uger og her kan du glemme alt om skraber, barberskum og hårfjerningscreme. For en optimal voksbehandling er det nødvendig at hårene på kroppen er min 5 mm lange og i ansigtet 3-5mm.
250 kr.
Voks af lår (30 min.)
275 kr.
Voks af hele ben (60 min.)
Voks behandling af hele ben
395 kr.
Bikini (30 min.)
voksbehandling af bikiniområdet. (De hår der ligger udover trussekanten)
150 kr.
Tanga (30 min.)
voksbehandling af bikiniområdet- dybere end alm bikini. (hårene der er udover trussekanten og 2 cm ind, samt 2-3 cm foroven.
250 kr.
Brazil opstart (45 min.)
Voksbehandling af intimområdet, obs hårene skal være minimum 2-3 mm lange.
375 kr.
Brazil- fast kunde (30 min.)
Får du brazil fast (ingen barbering i mellemtiden) skal du booke denne behandling.
300 kr.

Ansigtsbehandlinger


LED-lysterapi tillæg til andre ansigtsbehandlinger (15 min.)
LED-lysterapi i forbindelse med din ansigtsbehandling gør en forskel. LED-lyset virker ved at lysets frekvens og bølgelængde øger celleaktiviteten, således at bl.a kollagen produktionen aktiveres, sårheling fremmes, aktiviteten i acne reduceres og hudens egen evne til at berolige, genopbygge og dæmpe inflammation øges???? Det er ikke en behandling hvor resultatet ses her og nu, men resultatet opnåes i takt med nye cellers dannelse og derfor anbefaler vi 4-6 behandlinger med max 1 uge imellem.
150 kr.
LED-lysterapi (60 min.)
Behandlingen består af: afrens, peeling, dybderens, lysterapi, måske, afsluttende produkter. LED-lyset virker ved at lysets frekvens og bølgelængde øger celleaktiviteten, således at bl.a kollagen produktionen aktiveres, sårheling fremmes, aktiviteten i acne reduceres og hudens egen evne til at berolige, genopbygge og dæmpe inflammation øges???? Det er ikke en behandling hvor resultatet ses her og nu, men resultatet opnåes i takt med nye cellers dannelse og derfor anbefaler vi 4-6 behandlinger med max 1 uge imellem.
399 kr.
Oxygen de luxe (75 min.)
Er du ude efter at give huden, HER OG NU boost, som ikke bare fugter men også BINDER fugten i huden ved hjælp af Sodium Hyaluronate, og gerne vil have minimeret dine linjer ved hjælp af Syn serum som får dine muskler til at slappe af, så vil jeg garantere dig for du IKKE kan undvære denne Videnskabelige dokumenteret behandling.
750 kr.
Diamantslibning (60 min.)
Diamantslib er en effektiv og dybdegående behandling, for huden der virkelig trænger til et fornyet kick.
550 kr.
Oxygen boost inkl. diamantslibning (75 min.)
Denne ansigtsbehandling er til dig, som ønsker både at få peelet, det øverste lag af huden, minimere rynker, fine linjer, pigmenteringer, tørhed, acne ar, fedtet hud, stor porret hud og finpudse din hudstruktur, samt der bliver tilført Fugt til huden fra Oxygen, fra DermaOxy, som er verdenskendt og bla. fra vild med dans.
849 kr.
Hud analyse (30 min.)
I en hudanalyse indgår: - Afrensning - Afstemning af hudtype - Serum/lotion - Dagcreme - Personligt udarbejdet hudplejeskema - Gode råd til, hvordan du plejer din hud bedst muligt. Husk at huden ændrer sig måned for måned - så de produkter du bruger om sommeren, er ikke nødvendigvis de samme, som din hud har brug for om vinteren :) !
100 kr.
Teenager behandling (75 min.)
Teenage behandling (mellem 13-19 år) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud. Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Kosmetologen starter altid med en hudanalyse, hvor man fastsætter hudtypen og hudtilstanden. Behandlingen er derfor individuel og tilpasset din huds behov. Jo hurtigere du kommer igang med at få behandlet en uren hud, jo bedre resultater vil du opnå.
450 kr.
Luxsus ansigtsbehandling (105 min.)
15 min ryg massage, dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, retning og farvning af bryn, massage af nakke, skulder og ansigt, maske, hånd massage, afsluttende produkter.
850 kr.
Kalahari klassisk ansigtigts behandling med massage (75 min.)
Kalahari Honeybush Facial - afslapning, fugt og næring Kalahari’s vidunderlige Honeybush Facial Treatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier der tilfører næring og pleje til mat, dehydreret hud. Huden ser synligt opfrisket ud og mættes med fugt. Behandlingen indeholder en dybt afslappende ansigts-, hals- og nakkemassage. Ansigtsbehandlingen består af afrensing, enzympeeling, massage, maske, fugtpleje, solfaktor og ansigtsmist.
650 kr.
Kalahari klassisk ansigtsbehandling uden massage (60 min.)
Kalahari Honeybush Facial - afslapning, fugt og næring Kalahari’s vidunderlige Honeybush Facial Treatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier der tilfører næring og pleje til mat, dehydreret hud. Huden ser synligt opfrisket ud og mættes med fugt. Ansigtsbehandlingen består af afrensing, enzympeeling, maske, fugtpleje, solfaktor og ansigtsmist.
599 kr.
Kalahari phytic clay behandling (75 min.)
Anbefales til en acne og hyperpigmenteret hud. behandlingen lysner pigmentforandringer og renser effektivt tilstoppet, uren hud ved hjælp af ingredienser som glykolsyre, mandelsyre og fytinsyre udvundet fra sojabønner. hudtonen bliver mere ensartet og klar, mens ældningstegn og grove porer reduceres. består af: afrens, enzympeeling, phytic clay maske, serum, fugtpleje, solfaktor og facemist. varighed 60 min Jeg anbefaler et kurforløb på 3 x kalahari phytic clay behandlinger
650 kr.
Kalahari c vitamin behandling (75 min.)
Kalahari Vitamin C Behandling - opstramning og udstråling Ekstremt opstrammende, anti-age behandling rig på økologisk Vitamin C og kraftfulde antioxidanter. Huden opstrammes synligt, porestørrelsen reduceres og huden ser lys og klar ud. Et energi-boost til alle hudtyper med synlige resultater efter én behandling. Vi tager gerne før/efter fotos af din hud, så du kan se resultatet. Ansigtsbehandlingen består af afrensning, enzympeeling, Vitamin C Maske, fugtpleje, solfaktor og ansigtsmist. Kan også anvendes af selv sarte hudtyper. Varighed: 60 min Vi anbefaler et kurforløb på mindst 4 behandlinger indenfor 4 uger.
699 kr.
Askepot Behandling (60 min.)
Kalahari Vita-gel Behandling - Askepot Behandling med her og nu effekt. Foryngende frugtsyrebehandling til trist, træt hud der mangler udstråling. Gelmasken er beriget med naturlige fugtbindende ingredienser, alpha hydroxy syrer og peptider. Peptiderne giver en “udfyldende” effekt og behandlingen er derfor velegnet til moden hud. Produktformlen har et væld af effektive egenskaber, der efterlader huden glat og blød med en finere tekstur. Ikke velegnet til sart hud. Afrensning, enzympeeling, Vita-gel maske, serum, fugtpleje, solfaktor og ansigtsmist. Varighed 60 min.
650 kr.
Frugtsyre behandling (60 min.)
Kalahari D-AGE 5 Peeling – 32% kemisk AHA og BHA peeling D-AGE 5 har en særdeles foryngende effekt, da døde hudceller løftes til overfladen af huden, og celledelingen stimuleres kraftigt. Fine linier/rynker reduceres, og synligheden af store porer og grov tekstur mindskes. Misfarvninger lysnes og huden får en strålende smuk glød. Velegnet mod ældningstegn, solskader, hyperpigmentering og acne. Vi tager gerne før/efter fotos af din hud, så du kan se resultatet. Ansigtsbehandlingen består af afrensning, enzympeeling, D-AGE 5 Peeling, fugtpleje, solfaktor og ansigtsmist. Varighed: 60 min Vi anbefaler et kurforløb på mindst 3 behandling
749 kr.
Skinpen (75 min.)
SkinPen bruges til følgende: Hudforyngelse Rynkebehandling Strækmærker Solskadet hud Acne-ar Store porer Ujævn pigmentering Operationsar Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikro-penetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden bryder kapillærerne lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. Når sådanne mikro-penetrering sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv, denne proces tage ca 4 uger. Pris 899 kr pr behandling eller køb 5 behandlinger og betal for 4. Du sparer 899 kr
899 kr.
Japansk lifting (90 min.)
Giv ansigtet fornyet glød og friskhed japansk lifting efter Lone Sørensens orginale metode. Japansk lifting kombinerer ansigts-zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse teknikker løsner op for muskelspændinger, væskeophobninger og affaldsstoffer, som giver ansigtet fornyet glød og friskhed. Teknikkerne i behandlingen er lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, som styrker strømmen af energi gennem muskler og nerver. Japansk Lifting påvirker hele kroppens energisystem, da behandlingen stimulerer 24 akupunkturpunkter. Det øger din blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Man får afspændt både krop og sind og får fornyet energi.
699 kr.

Paraffin
-Paraffin behandling er en dybgående og ekstra plejende behandling , som er vejen til blød og smidig hud. - Paraffin er en mineralske olie som er flydende ved varme og voks agtig når den afkøles. Denne behandling er særdeles velegnet til vinter ru-tørre hænder. Men også dem som lider af: Eksemer Gigt Psoriasis Dårlig blid cirkulation Kan have stor glæder af denne behandling.
150 kr.