fbpx

Vores mål

Vi yder vores bedste for at du får en skøn, luksuriøs og effektiv behandling – med den rigtige teknik der skaber synlige resultater.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten nogen steder, og det kan mærkes. Her får du et break fra hverdagen, mens du bliver forkælet.

Filosofi

Naturlig Skønhed

Jeg ønsker naturlig tilgang til skønhed og antiage. Jeg oplever at flere interessere sig for naturlig skønhed. Det må godt gå langsomt. Og det er der tusinde gode tips til. Inden man vælger botox og filler.

Ingen Dyreforsøg

Selv den dag i dag, bliver der stadig testet skønhedsprodukter på dyr. 
Vi sørger for at holde os væk fra mærker som er blevet forbundet med dette.

Professionel Pleje

Alle vores produkter er topkvalitet og har dokumenteret virkning/resultater. Ingen undtagelser.

Ingen giftige formularer

Ved at undlade giftstoffer, skadelige kemikalier, og kunstige farvestoffer er der markant mindre risiko for hudirritation.

Skræddersyet Behandling

Vi er glade for alle vores gæster. Men vi ved at ingen er ens, så vi sørger altid for at personliggøre oplevelser for enhver.

Vi elsker vores arbejde

Dem som du vil møde i klinikken, er der fordi de elsker deres arbejde. Kom og oplev en behandling hos passioneret skønhedseksperter.

Vores team

(Klik på billeder for mere information)

Team Member
Rosa
Ejer

Hej mit navn er er Rosa og jeg er 39 år.
Jeg er uddannet kosmetolog ved den internationale kosmetologskole Cidesco og har efterhånden en del års erfaringer. Jeg mor til 3 børn og klinikken er mit 4 barn. Det har altid været min store drøm at blive kosmetolog. Efter mange år i hjemmeplejen som SOSU Assistent valgte jeg at udleve min drøm og det har jeg ikke fortrudt 1 sek. Glæder mig til at møde dig.

Cidesco certificeret kosmetolog

Kurser:
Lycon brazil voks
Lycon strips og hot voks
Cnd kursus.
Japansk lifting kursus ved Lone Sørensen
Elleebana Lash Lift kursus Vippe stylist hos Lash Bar DIV kurser hos Kalahari løbende

Team Member Sara Neglespecialist
Team Member
Sara
Neglespecialist

Hej jeg hedder Sara.
Jeg er 18 år og går til dagligt på Nils Brock. Jeg er at finde i klinikken om søndagen, hvor jeg tryller de lækreste vipper på jer. Når man vokser op med en mor der er kosmetolog er skønhed og hudpleje en del af ens hverdag. Derfor er det et privilegium at få lov til at arbejde med min mor i hendes klinik.

Kurser:
Lash lift kursus hos Elleebana

Vores Produkter

Vi er autoriseret forhandler af alle de mærker vi sælger. Og de er købt gennem de respektive Leverandører, der er godkendt af producenterne til at sælge deres produkter på det Danske markede. Det betyder, at vi garanterer at de produkt, du køber hos os er autentisk og af allerhøjeste kvalitet. Det er vigtig for mig at vi støtter danske produkter som blive produceret i DK så vidt muligt.

Kontakt

T: 40 50 32 80
rrsa10@hotmail.com

Åbningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 11:00 - 17:00

Lokation

Ballerupvej 18, 
3500 Værløse