Kalahari

KORT, PRÆCIS BESKRIVELSE AF KALAHARI LIFESTYLE:

Kalahari Lifestyle serien er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter. Hvert produkt er baseret på nærende planteolier, fugtgivende urteekstrakter og effektive formler med de-age effekt.

Vores mål er at skabe en sund hudbarriere, eksfoliere huden så hudtonen er frisk og klar, samt reducere inflammation.

Kalahari kan anvendes af kvinder, mænd, piger og drenge i alle aldre. vi skræddersyr et hudplejeprogram til din hud, uanset om du mangler fugt, vil reducere ældningstegn, lysne farveforskelle i huden eller reducere urenheder og acne. Kalahari produkterne er specielt velegnede til at mindske tørhedslinier i huden og lindre eksem pga. det høje indhold af milde planteolier fra afrika med de-age egenskaber.

Vi ser desuden hurtige resultater ved rødme, acne og irritation pga. produkternes høje indhold af rooibos te ekstrakt, som øjeblikkeligt giver ro og en fornemmelse af velvære i huden, selv de sarteste hudtyper kan uden irritation anvende vores produkter.

Vi anvender færrest mulige ingredienser med duft i ansigtsserien, da vi her udelukkende ønsker at skabe hurtige, effektive resultater. Kropsserien er et sansebombardement af smukke emballager, forførende ørkendufte og luksuriøse konsistenser – en virkelig autentisk, afrikansk oplevelse.

Vi køber en stor andel af vore råvarer gennem Phyto Trade Africa. Det betyder at de fleste af vore planteolier og botaniske ingredienser er dyrket af små lokale farmere i Afrika. Ved køb af vore produkter bliver du automatisk Kalahari Humanitarian Partner, da vi donerer en del af vores overskud til sociale projekter i Sydafrika.

LÆNGERE BESKRIVELSE:

Baggrund:
Carina Franck, stifter og ejer af Kalahari Lifestyle International, voksede op på en farm i Afrika. Fra hun var en helt lille pige oplevede hun naturens rigdomme hver eneste dag, og ørkenen blev hendes barndoms legeplads. Her fik hun øjnene op for de indfødtes ældgamle planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation. Carina udviklede en dyb hengivenhed for de indfødte Khoi San familier, som lærte hende ”at hvis vi alle deler, har vi alle nok”.

Disse oplevelser i Carinas barndom har givet hende en stærk passion for at dele Kalahari Ørkenens gaver med resten af verden. Efter at have arbejdet i den internationale hudplejebranche i over 10 år, opdagede Carina at den moderne, økobevidste forbrugers krav og forventninger ændrede sig.
Dette motiverede hende til at skabe en krops- og ansigtsserie i verdensklasse, som ikke bare indeholdt naturlige ingredienser, men indfangede selve Afrika’s dufte, teksturer og planter.

Kalahari Lifestyle er mere end banebrydende, naturlige behandlinger og produkter; serien er en autentisk afrikansk oplevelse for krop og sjæl indpakket i smukke, unikke emballager. Kalahari Lifestyle oplevelsen er en rejse, som tager dig med til Afrika via berøring, lyd og duft. Hver eneste behandling skræddersyes til dine unikke behov og vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.


Vi anvender et væld af naturlige, botaniske ingredienser i vore formler; planteolier af højeste kvalitet og phyto (plante)-effektive ekstrakter udgør vore førsteklasses hudplejeformler der plejer og genopbygger din hud.

Vi insisterer på at samarbejde med anerkendte Phytotrade organisationer og certificerede leverandører. Vores høje standarder sikrer, at vi tager vare på Afrikas
skrøbelige økosystemer. Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Videnskaben bag serien:
Kalahari Lifestyle arbejder tæt sammen med flere sydafrikanske Universiteter og forskere med speciale i botanik for at være på forkant med opdagelsen og udviklingen af nye afrikanske planteformler. Der forskes intensivt i de afrikanske indfødtes botaniske lægemidler, for at undersøge effekt og virkning. Dissse ældgamle, skjulte behandlingsmetoder og planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation kan vi derfor alle få glæde af.

Afrikas indfødte folk har et indgående kendskab til miljøet omkring dem der gør, at de skaffer alt føde og medicin fra naturen omkring dem. De har levet i et af verdens mest udfordrende økosystemer i titusinder af år pga. deres omfattende viden om de lokale planter. Denne information er nedarvet gennem generationer og sikret deres overlevelse.

Nødvendigheden af at styrke forbindelsen mellem fortiden og nutiden, hvor vi kan fremhæve fordelene ved brugen af traditionelle planter er vigtig. Her har Kalahari Lifestyle positioneret sig, som en facilitator der sikrer at ældgammel, værdifuld viden om Afrika’s flora og fauna bliver givet videre til forbrugeren i form af effektive hudplejeprodukter.

Carina Franck, hendes distributører og forhandlere i hele verden støtter små samfund i Afrika ved hjælp af jobskabelse, social ansvarlighed og uddannelse. En procentdel af overskuddet fra hvert eneste solgte Kalahari produkt sendes direkte til velgørende formål i Kalahari’s lokalsamfund. Dette giver dig som forbruger mulighed for at gøre en stor forskel.

“Ved køb af et Kalahari produkt eller en Kalahari Behandling, bliver du automatisk Kalahari Humanitærpartner. På den måde er det let at hjælpe sine medmennesker.”
- Carina Franck

lady lounge

v/ Rosa
ballerupvej 18
3500 værløse
Cvr. 38314696

Tlf. 40503280
E-mail: rrsa10@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag Lukket
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 11:00 - 17:00

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk